Motortoertocht Oosterwolde

Nieuws

Laatste nieuws 29 april

Het motorseizoen staat op losbarsten. De temperaturen stijgen dus we willen weer heerlijk de weg op. En niet alleen van A naar B. Maar gewoon lekker sturen. Mooie bochten rijden. Genieten van de natuur. En ook met een hoop gezelligheid

Volgende week zaterdag (7 mei ) vertrekken we voor ons 1e ritje van dit motorseizoen.

Deze rit wordt altijd georganiseerd als onderdeel van de zendings bazar van de geloofsgemeenschap Luctor et Emergo Oldebroek.

Vast onderdeel van de vele activiteiten is een motorrit over zo'n 250 kilometer en geheel verzorgt met koffie, koek, warme maaltijd en een verfrissing.

De opbrengst van deze rit wordt ingezet als ondersteuning van de zendelingen, die door deze geloofsgemeenschap zijn uitgezonden . De toertochten kennen een nieuwe voorinschrijving , via de nieuwe website www.mtto.nl kunt u tot vrijdag 6 mei 18.00 uur heel eenvoudig inschrijven voor deze toertocht.

Wil jij ook mee? Je hebt nu de mogelijkheid om je in te schrijven.

Ook voor de toertochten van 18 juni en 2 juli kunnen jullie inschrijven ,de tocht van 18 juni is inmiddels vol ,wel zijn er nog enkele plaatsen vrij voor de tocht van 2 juli.

De tocht van 18 juni en 2 juli zijn exact het zelfde , het is mogelijk om voor deze beide tochten in te schrijven.

Ga jij mee? Er kunnen maximaal 100 rijders inschrijven voor deze tochten , ook kan er vanaf vandaag worden ingeschreven op de landelijke toertocht van 27 augustus.

En we rijden gezamenlijk als groep en hanteren het 2e mansysteem.

Inschrijven kan nog steeds

Dus wees op tijd