Motortoertocht Oosterwolde toertochten 2024

Beste Motorvrienden,


Inmiddels zijn we alweer aan het eind van februari gekomen en gaan we weer beginnen met het uitzetten van onze toertochten. Er kan inmiddels worden ingeschreven voor onze toertochten , let op er is een beperkt aantal plaatsen.

Dit jaar gaan we de prijzen niet verhogen , ook dit jaar weer een geheel verzorgde dag voor 30 euro .

We gaan ook dit jaar weer vier tochten uitzetten , we hopen dat jullie er net zo naar uitzien als wij.

De eerste is jullie wel bekent: de Luctorrit  deze word op 11 mei georganiseerd , de opbrengst van deze rit is bestemd voor zendingsactiviteiten van de geloofsgemeenschap in binnen- en buitenland. Inschrijven is via onze website www.mtto.nl . inloop op zaterdag 11 mei vanaf  8.00 uur vertrek 9:00 uur vanaf de parkeerplaats van Luctor et Emergo, Mheneweg Noord 1bg, 8096 BR Oldebroek.

 

De tweede toertocht is een middagrit deze is op pinkstermaandag 20 mei.

Inschrijving van 12:30 uur tot 13:00 uur in de kantine van vv V.S.C.O. ‘61. (Verenigde Sportclub Oosterwolde), Zwarteweg 15, 8097 PR Oosterwolde gld.


De grote regionale toertocht (31e keer) word dit jaar verreden op zaterdag 22 juni.

Ook dit is weer een nieuwe tocht die door ons zelf is uitgezet. Inschrijven voor deze tocht doe je op www.mtto.nl  inloop zaterdag 22 juni vanaf 7.45 uur tot 8.45 uur in MFC Hart van Oosterwolde

Sint Nicolaasplein 15 8097 RA Oosterwolde

De laatste toertocht van 2024 is de landelijke toertocht ,deze word georganiseerd op zaterdag 31 augustus

Het is een tocht die we ook zelf hebben uitgezet, een echte mooie afsluiting voor dit jaar.
Inschrijven voor deze toertocht doe je op onze site www.mtto.nl  inloop zaterdag 31 augustus vanaf 7.45 uur tot 8.45 uur in MFC Hart van Oosterwolde Sint Nicolaasplein 15 8097 RA Oosterwolde.


We hopen dat jullie er dit jaar ook weer bij zullen zijn. We wensen jullie een bijzonder mooi motorseizoen toe met vele veilige kilometers .


Met vriendelijke groet ,
Gijs van de Weg.