Luctorrit 11 mei 2024

Beste motorvrienden,

Zaterdag 11 mei organiseren we onze eerste toertocht van dit jaar, de luctortocht. Dit is een tocht voor het goede doel.

Er word gestart in Oldebroek vanuit de Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo. De motortoertocht is een onderdeel van de vele activiteiten rond de bazar.

De opbrengst van deze rit is bestemd voor zendingsactiviteiten van de geloofsgemeenschap in binnen- en buitenland.

Vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers zich verzamelen op de parkeerplaats aan de Mheneweg Noord 1 te Oldebroek , inschrijven op deze tocht : www.mtto.nl

Na een kop koffie en een welkom aan de deelnemers zal om 09.00 uur de groep motoren vertrekken. De rit zal langs diverse mooie plekjes gaan ,het tijdstip waarop men terug verwacht wordt in Oldebroek ligt rond 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen € 30,00 per persoon inclusief een warme maaltijd onderweg. Er wordt gereden volgens het 2e-man systeem. Voor diegenen die dit niet kennen is er vooraf uitleg. Er wordt in één groep gereden, zodat men geen routekaarten hoeft te lezen. Daarnaast is er voldoende tijd om nader met elkaar kennis te maken.

Het is wel verstandig om met een volle tank aan de start te komen. Vanzelfsprekend zijn er onderweg mogelijkheden om te tanken en te ontspannen.

Voor nadere informatie over deze toertocht kunt u bellen via: 06-23224742